Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenerbahçe'de Kongre kararı
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Üyelik Tarihi: Sep 2011
Rep Puanı: 6,050
Cinsiyet: Erkek
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Nerden: Dünyadan
Takim: galatasaray
#1
873079_detay.jpg?1377756560

HTSPOR / Meriç MÜLDÜR

Fenerbahçe yönetimi, bugün yapacağı toplantı sonrasında seçimli olağanüstü genel kurul kararı alındığını açıklayacak. Aziz Yıldırım’ın aday olup olmayacağı ise belirsiz.

CAS’ın kararının ardından Fenerbahçe’de dün olağanüstü saatler yaşandı. Yönetim acilen toplantıya girerken, bundan sonra izlenecek yol haritası konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Üyeler görüşlerini dile getirirken, içinde bulundukları kaos ortamına dikkat çektiler. CAS’tan gelen habere karşın İsviçre Federal Mahkemesi’ne gitme kararı alan Fenerbahçe Yönetim Kurulu, tüm üyelerin katılımıyla bugün bir kez daha biraraya gelecek ve yeni kararları belirleyecek.

İHRAÇ EDİLENLERE AF GÜNDEMDE
Fenerbahçe Yönetimi, bugünkü toplantısında seçimli olağanüstü genel kurul kararı alarak kamuoyuna açıklayacak. Aziz Yıldırım’ın aday olup olmayacağı konusunda ise belirsizlik sürüyor. Bugün yapılacak bilgilendirmede seçim tarihi belirtilecek ancak Yıldırım’ın adaylığı hakkında açıklama yapması beklenmiyor. Kulüpten ihraç edilen kişiler için genel af çıkarılması da gündemde.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
F.Bahçe Başkanı, 27 Haziran’da yaptığı basın toplantısında da olağanüstü kongreyi işaret etmişti. Yıldırım o toplantıda, “Aziz Yıldırım ne teslim olur ne teslim eder. Hiçbir zaman teslim olmayacağız. Birileri yıllardır Aziz Yıldırım’ın kellesini istiyor. F.Bahçe’nin kalesini istiyor. Gün ihanet günü değil, birlik ve beraberlik günüdür. Gelin önce el birliği ile Fenerbahçe’yi düzlüğe çıkaralım. Fenerbahçe’yi haketmediği bu hukuk garabetlerinden kurtaralım. Sonra Fenerbahçe’ye yakışır bir kongre yapalım. Genel af isteğinde bulunacağım. Gelin Fenerbahçe için mücadelenizi devam ettirin. Mahkeme kapılarına değil, olağanüstü kongreye gelin” demişti.

DEMİRÖREN TATİLDE
Türk futbolu yine tarihi günlerinden birini yaşıyor... Kaos ve karmaşadan ortalık toz duman. Fenerbahçe uzun süredir UEFA’ya karşı sürdürdüğü savaşta son çare olarak CAS’a sığınmıştı. Ancak yapılan tüm girişimler ve savunmalar boşa çıktı. CAS, UEFA’nın Fenerbahçe’ye verdiği 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasını onadı. Beşiktaş’ın da endişeli bekleyişi sürüyor. İşte böylesine bir ortamda futbolumuzun bir numaralı ismi TFF Başkanı Yıldırım Demirören yine ortalıkta yok. Tıpkı UEFA Tahkim Kurulu’nun iki kulüple ilgili kararlarını açıkladığı dönemdeki gibi başkan Demirören ve federasyon sessizliğe büründü. TFF’nin resmi internet sitesinde tek bir açıklama bile yok. Bunun da ötesinde belki de en acı olan; başkan Yıldırım Demirören’in her şeyi bir kenara bırakıp tatile gitmiş olması. Kısacası Türk futbolu için sözün bittiği yerdeyiz.

haberturk
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya


b-491535-sdrhd.gif
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping