Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Terim bombaladı!
Yorum Sayısı: 3,847
Konu Sayısı: 3,648
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
877524_detay.jpg?1379106903

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 biten Medical Park Antalyaspor maçından sonra bazı futbolcularına sitem etti. Terim "İyi oynamadık ama çok pozisyona girdik. Özellikle bazı arkadaşlarımızın şans aldığı zaman bu şansı kullanmaları lazım" dedi.

Fatih Terim maçın ardından şunları söyledi:

"3 beraberlik, 6 puan kaybı ediyor. Bu da beklediğimiz bir şey değil. Ama lig maratonunda 'hallederiz' diye düşünüyoruz. Böyle bir maçtan beraberlikle ayrılmak enteresan. İyi oynamadık ama çok pozisyona girdik. Özellikle bazı arkadaşlarımızın şans aldığı zaman bu şansı kullanmaları lazım. Kimi oynatırsak onun yüzde yüzünü vermesi lazım. Ancak Galatasaray bunları aşar. Bazen iyi başlayamıyorsunuz. Belki de Burak gol krallığında öne çıkardı. Puan kayıpları hoşumuza gitmiyor. Real Madrid maçı başka olacak. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde, meşhur Ali Sami Yen Arena baskısını yakalayacağımızı düşünüyorum. Çok farklı olacak. Allah nasip ederse tarih yazabiliriz."

Fatih Terim basın toplantısında ise sert ifadeler kullandı. Özellikle Milli Takım-Galatasaray-sözleşme polemiklerine değinen Terim "Beni bazı şeyleri yapmaya mecbur etmesinler" dedi. Terim şunları söyledi:

BASIN TOPLANTISINDA SERT AÇIKLAMALAR
"Sözleşmeyle ilgili hayatım boyunca ağzımdan tek söz çıkmadı. Ben bir kez bile sözleşmemi açıp okumadım. Galatasaray ile yaptığım sözleşmenin tek bir satırını dahi okumadım, okumam. Hangi sözleşme, ne sözleşmesi. Galatasaray benim için bir seçenek, tercih değildir. 'Gel' dediler geldim, 'koş' dediler koştum, 'git' dediler gittim. Kimse bununla uğraşmasın. Beni de başkanla karşı karşıya getirecek bir konuma getirmesinler. Beni 40 yıldır tanıyorsunuz. Duruşumu, tavrımı... Bu yaklaşım aynı zamanda benim ahlak anlayışıma uymaz. 40 gündür yapmadım, yapmam da. Nasıl bir insan olduğumu biliyorsunuz. Ben ilk imzayı 1974'te attım. 'Galatasaray bana git demedikçe gitmem' dedim."

"BENİM AHLAK ANLAYIŞIMA UYMAZ"
"Bunu söyleyenlerin, yazanların ve özellikle bunu yayanların ahlak anlayışına uyabilir bu ama bana uymaz. Kendileri ahlaksız olunca başkalarını da böyle zannedeceklerdir. Ancak kusura bakmasınlar ben öyle bir insan değilim, davranamam da. Kimlerin bazı haberleri ne amaçla servis ettiğini çok iyi biliyorum. Beni bazı şeyleri yapmaya mecbur etmesinler. Nerede bu mukavele! Üzerine senaryo yazmayı bırakalım. Hepimiz birbirimizi iyi tanıyoruz. Zaten bizim 1 sene gidiyor imzamız. İlk anlaşmam da 1 seneydi. Çok da güzel devam ediyor. 30-40 yıl kalabilirim birer birer. Birileri rahat etsin diye imza atacak değilim."

"YEMEDİĞİM DAYAK KALMADI"
"9 dava açtım. Milli Takım'a yardım etmek istedim, para da almayacağımı söyledim. Yemediğim dayak kalmadı."

htspor
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping