Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şimdi ne olacak!
Yorum Sayısı: 3,847
Konu Sayısı: 3,648
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
879860_detay.jpg?1379909714

HTSPOR ÖZEL / ATİLLA TÜRKER

Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş-Galatasaray derbisi, 90+3'te çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Peki bundan sonra ne olacak!

Karşılaşma nasıl sonuçlanacak...

1- Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; hakem, gözlemci ve temsilci raporları doğrultusunda Galatasaray'ı 3-0 hükmen galip sayacak. Futbol Müsabaka Talimatı gereği Galatasaray'ın attığı 2 gol 3'e tamamlanacak, Beşiktaş'ın attığı gol ise geçersiz sayılacak.

2- Beşiktaş'a, Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı gereği en az 6 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verecek. Yani maçlarını büyük ihtimalle İstanbul dışındaki bir şehirde seyircisiz oynayacak.

3- Gördüğü kırmızı kart sonrası seyirciyi tahrik eden Galatasaraylı Felipe Melo'ya en az 3 maç ceza gelecek.

4- Hakem Fırat Aydınus tarafından sahadan atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e de en az 20 gün hak mahrumiyeti cezası gelecek.

5- Çok kötü bir yönetim gösteren hakem Fırat Aydınus, Merkez Hakem Kurulu tarafından en az 5 hafta dinlendirilecek.

6- Sahaya girdiği tespit edilen tüm seyircilere 6222 sayılı yasa gereği 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilecek. Maçın görüntüleri izlendikten sonra karşılaşmada görevli 4 Cumhuriyet Savcısı tarafından konuyla ilgili dosya hazırlanacak.

7- Statta meydana gelen tüm hasarlar yasa gereği Beşiktaş Kulübü tarafından ödenecek.

htspor
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping