Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4G için yarış başlıyor
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Üyelik Tarihi: Sep 2011
Rep Puanı: 6,050
Cinsiyet: Erkek
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Nerden: Dünyadan
Takim: galatasaray
#1
1425475951_turkcell.jpg
Turkcell Genel Müdür Vekili İlker Kuruöz, Bakanlık’ın açıklamasının ardından şartnamede yer alan maddeleri ve ihale sürecini şöyle değerlendirdi:

4G ihalesine bugünden hazırız
4G için uzun zamandır yatırım yapıyor ve Turkcell’in Türkiye’yi bir kez daha mevcut en ileri teknolojiyle tanıştıracağı günü iple çekiyorduk. Start verildiğinde hiç vakit kaybetmeden lider rolümüzü sürdürebilmek için, Turkcell takımı olarak tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Bugün şartname açıklandığında sevinerek gördük ki, doğru adımları doğru zamanda atmışız. İhale bugün bile yapılsa şartname koşullarını yerine getirebilecek noktadayız. Mayıs 2015 sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan ihalenin ardından Turkcell ekipleri hız kesmeden derhal sahaya inerek hayatı 4G hızına çıkarmak için arı gibi çalışacak.  Yarış yeniden başlıyor.
1425476022_ilker-kuruoz.jpg
En üstün kapasiteli lisansa talibiz
4G ihalesinde ülkemiz, insanımız ve Turkcell’in teknolojik öncülüğü adına yine en iyiyi hedefliyoruz. Daha önce 3G’de olduğu gibi 4G’de de, en üstün kapasiteli lisansa talibiz. Yatırım bütçemizi ve gelecek vizyonumuzu bu öngörüyle planlamış durumdayız.
Hızın adresi yine Turkcell olacak
4G’ye geçişte ‘start çizgisi’ olarak gördüğümüz, bugünkü açıklama vesilesiyle Turkcell’lilere şunu müjdelemek isterim:
Çağın gereği olarak ihtiyaç duyduğunuz hızın adresi, bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da Turkcell olacak.
Teknoloji ne kadar ileriyse Türkiye o kadar güçlü
Turkcell olarak daima, sürdürülebilir büyüme için teknolojinin kaldıraç işlevi gördüğünü vurguluyoruz. Hizmet alanımız ve uluslararası yatırımlarımızın ölçeği gereği Turkcell, dünyayı en yakından izleyen yerli şirketlerin başında geliyor. Bu yakın takip, bize, ülkelerin ekonomik güçlerinin teknolojik güçleri ile doğru orantılı olduğunu net olarak gösteriyor. Yani, teknoloji ne kadar ileriyse Türkiye o kadar güçlü olacak diyebiliriz. Şirketlerimize küresel rekabette, insanımıza bilgiye erişimde bir adım önde olma fırsatı sağlayacak 4G ile Türkiye’nin kazanacağına inancımız tam. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’a, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK) ve BTK Başkanı Sayın Tayfun Acarer’e, Türkiye’ye bu tarihi fırsatı sundukları ve insanımıza hak ettiği kaliteli iletişim altyapısı ve hizmetini sunmamız adına önümüzü açtıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye için 4G’nin tam zamanı.
Müşteriye fayda getirecek ve yatırımı teşvik edecek rekabeti destekliyoruz
Türkiye, mobil iletişimde dünya sıralamasının en üst diliminde yer alıyor.  Kapsama ve kalite bakımından dünya çapında lider ülkeler arasındayız.  Bu, rekabet sayesinde mümkün oldu. Rekabetin 4G’de de devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Müşteriye fayda getirecek ve yatırımı teşvik edecek bir rekabet ortamını destekliyoruz. Operatörlerin farklı ihtiyaçları doğrultusunda, farklı yatırım imkânlarından faydalanmalarının doğru olacağı inancındayız. Şartname ile dördüncü bir operatöre yer açılması, düzenleyici kurumun takdiridir. Bizim için rekabetin sayısı ya da izleyeceği stratejisinden ziyade sürecin tüm taraflar açısından adil olacak şekilde ilerlemesi önem taşıyor. Bu noktada Bakanlığımızın sağduyusuna güveniyor ve çizilecek yol haritasının ülkemiz açısından en hayırlı sonucu getirmesini diliyoruz.
teknlojioku.com
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya


b-491535-sdrhd.gif
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping