24-11-2015, 01:42 PM

Remote Play uygulaması ile bazı PS4 oyunları Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Vita’larda oynanabiliyor, fakat aynı durum PC için geçerli değil. Twisted ismindeki geliştirici, üzerinde çalıştığıRemote Play PC uygulaması ile PS4 oyunlarının PC platformu üzerinde oynanabilmesini mümkün kılıyor.
Twitter adresi üzerinden uygulamayla ilgili sürekli olarak bilgiler paylaşan Twisted, aslında ilk sürümünü Çarşamba günü (yarın) yayınlamak istemiş fakat üzerinde biraz daha çalışmak istediği için çıkış tarihini biraz daha ertelemiş.
Uygulaması ve yaşanan gecikmeyle ilgili bir açıklama yapan Twisted, “Remote Play PC'nin ilk versiyonunu bu çarşamba günü yayımlayacağımı paylaştığım görsel ile açıklamıştım fakat çıkış tarihi üzerinde biraz daha beklemek istiyorum. Remote Play PC ücretsiz olmayacak ve satın almanız gerekecek. 'Pis açgözlü! Ücretsiz olarak yayımla!' diye bağırmadan önce beni dinlemenizi istiyorum. Neredeyse bir yıldır bu projenin üstünde çalışıyorum ve bunun her anından keyif aldım. Tüm zamanımı bu projeye adamak ve daha fazla özellik eklemek istiyorum. Bunu desteklememin tek yolu da uygulamanın ücretli olması. Önceden yayımladığım tüm projelerim ücretsizdi ve bunu yapmak istemesem de harcamalarım için mecburum” dedi.
Açıklama bana kalırsa hiçte art niyetli bir şekilde yapılmamış, bunu ‘verdiği emeğin karşılığını almak isteyen bir kişinin açıklaması’ olarak düşünmek gerekiyor. Her ne kadar Remote Play PC’nin illegal bir şekilde forum ve torrent sitelerine düşmeyeceğinin garantisi olmasa da bu emeğin karşılığı olan 10 doları ödeyerek PS4 oyunlarını PC platformunda oynayabilirsiniz. Tabii bu olaylar Sony’nin kulağına gidip ‘sen kimin oyunlarını kafana göre başka platformlara taşıyorsun’ demesine sebep olursa neler yaşanır bilemem, bekleyip görmek lazım.
webtekno.com

Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya