Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TP-LINK Neffos C5 Max Geliyor
Yorum Sayısı: 728
Konu Sayısı: 295
Rep Puanı: 111
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic
Bilgisayarım: Samsung NP-R580 JS03TR
İnternet Tarayıcı: Opera
Takim: galatasaray
Ekran kartı: Nvidia GeForce
Bellek: 4 GB DDR3
İşlemci: Intel Core i3
57a31b8c8685762c54796a0d.jpg

Mayıs ayında ilk akıllı telefon modelini Türkiye’de satışa sunan TP-LINK, Neffos C5 serisinin üst modelini de Türkiye’ye getiriyor. Neffos C5 Max model adına sahip telefon 13M piksel arka, 5M piksel ön kameraya sahip.

İlk akıllı telefonunu Mayıs ayında satışa sunan TP-LINK, Neffos’un yeni modelini de Türkiye’ye getiriyor. C5 serisinin en üst modeli olan Neffos C5 Max, çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak. 13M piksel arka ve 5M piksel geniş açılı ön kameraya sahip olan ürün, “Keşfetmeye hazır mısın?” sloganıyla tüketicilere ulaştırılacak.

5.5 inç FHD ekranı olan Neffos C5 Max, dahili yonga seti ile 4G LTE teknolojisini destekliyor. Özelleştirilmiş Android 5.1 işletim sistemi bulunan telefon, kişiselleştirilmiş bir arayüzle doğal, renkli, zahmetsiz işlem yapmayı sağlıyor.

Neffos C5Max, kolay kullanımlı, karmaşık olmayan ve uygun fiyatlı bir seçenek olacak.  Çift SIM kart (iki SIM kartta da 4G desteği var) ve çift bekleme özellikli Neffos C5 Max,  iş ve kişisel telefon numaralarını ayrı tutma, aynı anda farklı mobil paketlere abone olma gibi konularda kullanıcılara özgürlük sağlıyor. 32GB’a kadar SD kart desteği sunan telefon, kullanımı daha keyifli hale getiren bazı özelliklerle donatılmış.

Neffos C
5 Max’in Ağustos ayı içinde Türkiye’de satışa sunulacağı ve fiyatının da o tarihte belli olacağı açıklanıyor.

CNN Türk
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?
Ben senin için ölmeyi göze almışım.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping