13-03-2012, 05:57 PM
Soru:.Bağlantımda ciddi bir sorun var...Modemdeki gerekli tüm ışıklar yanmasına rağmen bağlantı gelmiyor..Modemi resetleyince bağlantı geliyor..Bazen defalarca modemi resetlemek zounda kalıyorum.....Bağlantım kopunca yada elektrik gidince her seferinde modemin fişini çekmek zorunda kalıyorum..Acaba sorun ne olabilir.....Ne yapmalıyım.
böyle bir probleminiz varsa eğer şunları uygulayın..
Cevab:-Başka Bir Modemle Deneyin
-Modem Bağlantıları Düzgün Olarak Yansıtmıyorsa, Bağlantılarda Yine Bir Problem Olabilir.
Mesela Diyelim Splitter'da Bir Giriş Bozuldu. Ama Modemde 4 Işık Birden Yanıyor.
Yani Diyeceğim O Ki , Bağlantıyı Yeni Bir Modemle Denediğinizde Yine Aynı Sorunlarla Karşılaşabilirsiniz Ancak ;
Bu Kez Modemdeki Işıkların Sabit Olarak 4'ü Birden Yanmıyacaktır. Buda Sorununuzun Çözümünü Kolaylaştırıcaktır.
-Ethernet Ve DSL Kablosunu Değiştirip Dene
-Sinyal Gelmiyorsa Senden Değil Santral,Kablolar Veya Kablolardaki Eklerden Olabilir Eğer Sorun Düzelmezse İnternetin Ttnet ise Smile ise vb Hangisiyse Onu Arayıp Hata bildirimi Yap.
böyle bir probleminiz varsa eğer şunları uygulayın..
Cevab:-Başka Bir Modemle Deneyin
-Modem Bağlantıları Düzgün Olarak Yansıtmıyorsa, Bağlantılarda Yine Bir Problem Olabilir.
Mesela Diyelim Splitter'da Bir Giriş Bozuldu. Ama Modemde 4 Işık Birden Yanıyor.
Yani Diyeceğim O Ki , Bağlantıyı Yeni Bir Modemle Denediğinizde Yine Aynı Sorunlarla Karşılaşabilirsiniz Ancak ;
Bu Kez Modemdeki Işıkların Sabit Olarak 4'ü Birden Yanmıyacaktır. Buda Sorununuzun Çözümünü Kolaylaştırıcaktır.
-Ethernet Ve DSL Kablosunu Değiştirip Dene
-Sinyal Gelmiyorsa Senden Değil Santral,Kablolar Veya Kablolardaki Eklerden Olabilir Eğer Sorun Düzelmezse İnternetin Ttnet ise Smile ise vb Hangisiyse Onu Arayıp Hata bildirimi Yap.
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya