Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quaresma'dan İtiraf
Yorum Sayısı: 3,839
Konu Sayısı: 3,640
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi üçüncü turundaki Atletico Madrid maçının devre arasında teknik direktör Carlos Carvalhal ile tartışan ve kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma, bu sabah yapılan antrenman öncesi takım arkadaşlarından ve Portekizli teknik adamdan özür diledi.

Yıldız futbolcu özür dilemeden önce Beşiktaş Televizyonu'na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşanan olaydan pişmanlığını dile getiren Quaresma, Atletico Madrid maçında kötü oynadığını ve oyundan alınmasının normal olduğunu dile getirdi. Ancak devre arasında bir anlık tepkisi sonucu istenmeyen olaylar yaşandığını belirtti.

"Olayların çıkış noktası Atletıco Madrid maçı oldu. 8 Mart'ta oynanan karşılaşmada devre arasında oyundan alındım. Oyundan alındığımda da maçın sıcaklığı ile gelişen tatsız ve olmaması gereken olaylar oldu. Tabii ki suçlu benim. Çünkü ben içinde her zaman kazanma duygusu olan ve kaybetmeyi asla kabul etmeyen bir futbolcuyum. O maçta da çok istekli olmama rağmen çok kötü performans sergiledim. Arkadaşlarıma yardım edemedim. Bu durumun getirdiği ağırlık ve üzündü vardı üzerimde. Oyundan alınmam çok doğru bir karardı. Ancak maçın stresi ve sıcaklığı ile yapmamam gereken birkaç yanlış harekette bulundum. Bunun sonucunda da hocamızın haklı kararı ile son bir haftada kadroya alınmadım. Bunlar karar açısından doğru olan şeyler. Takım arkadaşlarıma ve hocamıza bir özür borçluydum. Son günlerde kadroya girememek ve oynayamamak benim için en büyük ceza oldu. Özellikle Atletico Madrid maçında çok oynamak istiyordum. Bu sene bana en çok yara açan konu da bu maçta oynayamam oldu. Çünkü bir anlık bir hareketimin beni bu noktaya getireceğini bilmeliydim. Son günlerde takım arkadaşlarım ile antrenman yapamadığım için onlardan özür dileyemedim. Bugün yapacağımız antrenmandan önce takım arkadaşlarımdan ve hocamdan özür dileyeceğim. Manisaspor karşısında kadroya alınırsam elimden geleni yapacağım. Beşiktaş forması çok kutsal bir forma ve formayı taşıdığınız zaman ne yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekiyor. Ben çok istediğim ve çok mutlu olduğum bir kulüpteyim. Tekrardan burada eski zamanlarıma dönmek, ışıldamak istiyorum. Bunun da benim elimde olduğunu biliyorum. Bu nedenle de çok çalışıyorum. Bunu da sahada en iyi şekilde göstereceğimi düşünüyorum. Zaten benim herhangibir sıkıntım yok. Bu yaşanan sıkıntının dışında hiçbir sorunum olmadı. Ancak tabii ki bazı performans düşüklüğü ve sıkıntılar nedeniyle oluşan durumlardan ötürü bunu düzeltmek de benim elimde."

"MAÇLARI KAZANIP, YENİDEN ÖZGÜVENİMİZE SAHİP OLMALIYIZ"

Quaresma takımının pazartesi günü Manisaspor ile oynayacağı karşılışmada forma giyerek, kendisini affettirmeye çalışacağını söyledi.

"Yaşanan olayla ilgili birçok haber çıktı. Ancak Türkiye'deki gazeteler hiç olmamış durumları yaşanmış gibi verdiler. Benim hakkımda ağzımdan çıkmış gibi yazılan tüm haberler tamamen yalandır. Bu güne kadar çok fazla olmasa da bir kaç röportaj verdim. Bu röportajlarda da Beşiktaş'ta çok mutlu olduğumu söyledim. Benim hiç bir zaman kimse ile bir sıkıntım olmadı. Beşiktaş'ı ve taraftarlarımızı çok seviyorum. Ancak hep bunların tersi yaşanıyormuş gibi haber çıkıyor. Ben bu durumu anlamıyorum. Sonuçta benim de yanlış hareketlerim oldu ve cezamı çektim. Taraftarlardan da çok özür diliyorum. Bu güne kadar bir çok kulüpte oynadım. Ancak Beşiktaş taraftarının destiği gibi bir destek görmedim. Bana acı veren de taraftarlarımız tribündeyken sahada olamamdı. Arkadaşlarıma destek verememek beni derinden yaraladı. Benim isteğim taraftarların alışık olduğu Quaresma görüntüsünü yeniden sahaya yansıtmak. Eğer mümkün olursa Manisaspor maçında bu durumu göstemek istiyorum. Ben Beşiktaş'a imzayı atarken bir şey söylemiştim. Oynadığım takım için ne gerekirse vererim. Sanada kanımı bile akıtırım demiştim. Buna tekrarlıyorum. Sözümü asla unutmadım. Bugünden sonra da tekrardan olması gereken gibi oynamaya başlamak istiyorum. Bu nedenle pazartesi günü benim için büyük önem taşıyor. Yaptığım hataları telafi etmek ve taraftarlardan özür dilemek için Manisaspor maçı benim için şans olaıcaktır.

"TÜRKİYE KUPASI ŞU AN İÇİN EN GERÇEKÇİ HEDEF GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Portekizli oyuncu Siyah-beyazlı takımın bundan sonraki hedefleri ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Gerçekçi olarak konuştuğumuz zaman, önümüzdeki defteri tekrardan incelememiz lazım. Sonuçta istemediğimiz halde, çok iyi gittiğimiz bir durumda UEFA Avrupa Ligi'nden elendik. Çok daha iyisini yapabiliriz. Çünkü iyi bir takıma sahibiz. Maalesef buraya kadar geldik. Ligde tabii ki biraz uzak gözüküyor. Birinci olmamız, gerçekçi hedefler arasında pek de örnek koyamayacağımız bir durum. En azından şu andan itibaren yapmamız gereken, pazartesi gününden başlayarak, maçları kazanıp, yeniden özgüvenimize sahip olmalıyız. Bu kazanma serisini ele geçirip, bunu devam ettirerek, lig bitiminde ikinci olmayı hedeflemeliyiz. Çünkü ikinci olmak da önemli. Bunun da getirileri çok fazla olacaktır. Önemli olan bunları yapmak ve her şeyden önemlisi de tekrardan birlik olmak, tekrar takım hüviyetine bürünüp bunları sahada iyi bir şekilde göstermek. Kötü bir dönemden geçtik. Bu dönemde bazı sıkıntılarımız oldu. Ancak bizim yapmamız gereken şey, şu an yeniden futbolcular ve camia olarak birleşip, tekrardan bu son haftaları çok iyi bir şekilde geçirmeliyiz. Bu yol da pazartesi günü oynayacağımız maçtan geçiyor. Bu maçı kazandıktan sonra da özgüvenimizi kazandıktan sonra daha da ilerilere gideceğimizi düşünüyorum. Türkiye Kupası şu an için en gerçekçi hedef gibi görünüyor. Çünkü orada iyi bir yolda gidiyoruz ve o kulvarı da çok ciddiye alıyoruz. Bu kulvarda da elimizden gelenin en iyisi yapıp, kupayı da kazanmak istiyoruz."

"HİÇBİR SOSYOL AĞDA HESABIM VE AÇIKLAMAM YOK"

Quaresma hiçbir sosyal medya ağında hesabı olmadığını ve açıklama yapmadığını söyledi.

"Medyada ve sanal ortamda hakkımda çıkan bazı haberler var. Bunu kameraların önünde açıklılıkla söylüyorum ki, ben burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim hiçbir şekilde bir sıkıntım, birine karşı kırgınlığım, sinirim ya da tam tersi bir durumum yok. Ben burada çok mutluyum. Hiçbir yerde sosyal hesabım yok. Bir açıklamam da olmadı. Bugüne kadar tek açıklamayı şu an burada yapıyorum. Bunun haricinde facebook veya twitter'da yer alan haberlere itibar edilmemesini istiyorum. Çünkü benim bir hesabım yok ve hiçbir şekilde bir açıklama yapmıyorum. Bazı gazeteler orada yazılanlara itibar ediyor ancak, o yazan kişiler ben değilim. Benim söylediklerim, şu an kamera karşısında söylediklerimdir. Bunlar ciddiye alınmalıdır. Onun dışında hiçbir şey benim ağzımdan çıkan sözler değildir."
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping