Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
facebook messenger nedir
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
Facebook messenger gençlerin yeni gözdesi,
Sosyal paylaşım ağı dünya da hızla gelişmekte olan bir projedir.Bu projelerin en önde giden markalaşmış ismi de herkezin bildiği gibi Facebook sosyal paylaşım sitesidir.

Sosyal paylaşım ağı dünya da hızla gelişmekte olan bir projedir.Bu projelerin en önde giden markalaşmış ismi de herkezin bildiği gibi Facebook sosyal paylaşım sitesidir.Bir çok liseli öğrenciler arkadaşlarıyla sms aracılığı ile iletişim kurmakta.Son zamanlarda operatörler facebook sitesine girişi ücretsiz olarak sağlamıştı. İnternet'e bağlanabilen her telefon ile facebook üzerinden durum paylaşabiliyor ve ücretsizce mesaj gönderebiliyordu.Bu ücretsiz servis sayesinde birçok kişi facebook üzerine yoğunlaştı.Bunun için birçok uygulama geliştirildi.Artık geliştirilen uygulamalar sayesinde facebook üzerinden kurulan iletişimler sayesinde sms'e pek ihtiyaç kalmadı.

Google play üzerinde android işletim sistemli telefonlar için ücretsiz olarak indirilebilen Facebook Massenger programı kullanıcıları için çok cazip görünüyor.İnternet bağlantısı ile mesaj geldiğinde sizi uyarıyor.Ayrıca durum paylaşmaya ve fotoğraf ekleme özelliği sunan uygulama tam facebook kitlesine yönelik olduğu görülüyor.Bulunduğunuz yeri etiketleme ve gruba mesaj gönderme gibi özelliği sunan uygulama dikkat çekici özelliklere sahip.Facebook üzerinden kolayca mesajlaşmayı ve birçok özelliği sunan Facebook Messanger programını android işletim sistemli telefonlarınıza indirebilir ve kolayca sosyal paylaşım ağına katılabilirsiniz.
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping