Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Yapma hocam"
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
834116_detay.jpg?1365369404

Orduspor maçının ardından LİG TV'yi eleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a, Şansal Büyüka'dan yanıt geldi...

Büyüka "Bizim kulübemiz badar başka yerlere de odaklanılsın" diyen Kocaman'a "Hocam allah aşkına, Meireles'in 11 maçlık cezası nasıl 4'e düştü? LİG TV görüntüleriyle düşmedi mi hocam, yapmayın! Bir yandan Aykut Hoca, bir yandan Fatih Hoca. Ne İsa'ya, ne Musa'ya... Galatasaray'ın CEO'su aramış 'Hocamızı Maraton'a kabul eder misiniz?' diye. Gelen misafire 'Hayır' mı diyeceğiz. Sezon başında Fenerbahçe kötü giderken Başkan Aziz Yıldırım aradı 'Ben NTV'ye çıkıyorum. Aykut Kocaman da size gelsin' dedi. Biz de 'Hay hay' dedik. Bize konuk olmak isteyene kapımız açık" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın LİG TV'yi baskı altına almak istediğini vurgulayan Şansal Büyüka "Yeri geldiğinde hepsini gösteririz. Fatih Hoca'nın yaptığı tasvip etmediğimizi söyledik. Herkes işe kendi penceresinden bakıyor ve bir anlamda bizi baskı altına almaya çalışıyorlar. Ama bizi kimse baskı altına alamaz" dedi.
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping