Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsung, Ön Kısmı LED Flaşlı İlk Akıllı Telefonları Galaxy J5 ve J7’yi Duyurdu
Yorum Sayısı: 3,847
Konu Sayısı: 3,648
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
samsung-on-kismi-led-flasli-ilk-akilli-t...05x290.jpg
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.’un son birkaç haftadır Galaxy J5 ve J7modelleriyle ilgili sızıntı fotoğraflarını görmüştük. Şirket, nihayet bu iki modelin duyurusunu gerçekleştirdi. Samsung’un bu iki yeni modeli, bu haftadan itibaren Çin’de satışa çıkarıldı.

Galaxy J5 ve J7’nin en dikkat çekici özelliği ise ön kameralarının 5 MP geniş açılı kamerayla birlikte LEDflaşlı olması. Ön Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. dışındaki ortak özellikleri ise 1.5 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 MP arka kamera, LTE bağlantı ve çift SIM kart desteği.

İki cihazın birbirinden ayrılan özellikleri ise ekran çözünürlükleri, bataryaları, ebatları ve kullandıkları işlemcilerle ortaya çıkıyor. Galaxy J5’te 1.2GHz saat hızında 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemci bulunurken Galaxy J7’de 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemci yer alıyor. Galaxy J5’te HD çözünürlüklü 5 inç ekran bulunurken Galaxy J7’nin ekranı 5.5 inç büyüklüğünde. Çözünürlüğü ise J5’te olduğu gibi HD olacak. Galaxy J5’in bataryası 2600mAh, J7’nin ise 3000mAh gücünde olacak. 

Galaxy J5’in gövdesi J7’ye göre daha kalın olmasına rağmen ağırlık olarak J7’den daha hafif olacak. (J5 8.5 mm, J7 7.9 mm kalınlığında) 149 gram ağırlığa sahip olan J5, J7’ye oranla 21 gram daha hafif. 

Android 5.1 işletim sistemine sahip olan cihazlardan Galaxy J5 225, Galaxy J7 ise 289 dolar etiket fiyatına sahip olacak. Telefonların küresel pazarda satışa çıkarılıp çıkarılmayacağı şimdilik belli değil, fakat ben ülkemizde satılabileceğini düşünüyorum. (Samsung’un Avrupa’daki en önemli pazarlarından bir tanesi Türkiye)

Samsung-Galaxy-J5.jpg

Samsung-Galaxy-J7%20(2).jpg

Samsung-Galaxy-J7.jpg

Samsung-Galaxy-J7%20(1).jpg

Samsung-Galaxy-J7%20(5).jpg

Samsung-Galaxy-J7%20(3).jpg
KaynakTonguehoneArena
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü: