Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apple Music Türkiye'de Kullanıma Sunuldu!
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
apple-music-turkiye-de-kullanima-sunuldu-705x290.jpg
Birkaç ay önce Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. tarafından Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. ve aynı zamanda beta olarak da Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. kullanıcılarına  sunulan veLinkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.'ın en iddialı rakiplerinden biri olma potansiyeline sahip olan Apple Music yaşanan telif sorunlarının çözülmesinin ardından sonunda Türkiye'de de kullanıma sunuldu.

iTunes Store'da bulunan şarkıların neredeyse tümüne erişebileceğiniz Apple Music'i kullanmak için tek yapmanız gereken iOS cihazınızdaki Müzik uygulamasını açmak. Artık Apple Music'in online erişimine de açık olan bir sistem olacak. Tabii bir Apple ID ve kredi kartı bilgilerinizi de uygulamayı aktif olarak kullanmaya başlamadan önce vermeniz gerekiyor zira tahmin edebileceğiniz gibi Apple Music ücretsiz. Bu noktada Android kullanıcıları için bir hatırlatma yapalım; Apple Music uygulamasını Android'de de kullanırken bir Apple ID istiyor. Yani bir Apple ID almanız gerekecek (varsa onunla üyeliğinizi kullanabilirsiniz)

3.png

Fakat şöyle bir güzellik var; Apple, yurtdışındaki kullanıcılarına yaptığı avantajın aynısını Türkiye'deki kullanıcılara da sunuyor. Kullanıcılara üç aylık ücretsiz deneme sürümü sunan Apple Music'i bu 3 aydan sonra kullanmaya devam etmek için ödemeniz gereken miktar aylık 9,99 TL. Altı kişiye kadar aile paylaşımı özelliği için ödemeniz gereken tutar ise 14,99 TL. Yani bu noktada Türkiye'deki Spotify fiyatları ile aynı diyebiliriz.

1(1).jpg

2(1).jpg

Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Apple WatchApple TVMac ve PC'nizde kullanabileceğiniz Apple Music, Android işlerim sistemli cihaz sahipleri tarfından da indirilip kullanılabilmekte. Hatta Android kullanıcıları için Apple Music'in şöyle bir güzelliği de var; çevrimdışı kullanımlarda telefona kaydedilen içeriği harici microSD'lere atabiliyorsunuz. Yani hem uygumadaki şarkılarınızı çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz, hem de telefonunuzun sabit hafızasını doldurmamış oluyorsunuz. (Mis)

apple-music-andro1.jpg

Şimdi ise merak edilen nokta Türkiye'deki özellikle 1TL'lik 3 ay kullanım sağlayan Spotify kampanyasıyla oluşmuş bariz bir Sporify kullanıcıları hegemonyasını Apple Music sonlandırabilecek mi? Bunu zaman içinde hep beraber göreceğiz.

apple-music-andro2.jpg

webtekno.com
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif
Yorum Sayısı: 728
Konu Sayısı: 295
Rep Puanı: 111
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic
Bilgisayarım: Samsung NP-R580 JS03TR
İnternet Tarayıcı: Opera
Ekran kartı: Nvidia GeForce
Bellek: 4 GB DDR3
İşlemci: Intel Core i3
Millete para harcıyacak yer çıktı. Big Grin Gereksiz ya benim işim olmaz dinleyeceğim müziği indirip dinliyorum. Çevrimiçi müzik dinlemek benim tarzım değil.
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm?
Ben senin için ölmeyi göze almışım.
(05-02-2016, 01:33 PM)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Millete para harcıyacak yer çıktı. Big Grin Gereksiz ya benim işim olmaz dinleyeceğim müziği indirip dinliyorum. Çevrimiçi müzik dinlemek benim tarzım değil.

bende telefona müziği indirip dinlemeyi tercih ediyorum..

b-491535-sdrhd.gif
Ben ilk önce bilgisayara indirip, sonra da telefona atıyorum.
(05-02-2016, 02:10 PM)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Ben ilk önce bilgisayara indirip, sonra da telefona atıyorum.
aslında bunun başka yoluda var..telefonundan store(dükkan) kısmından mp3 uygulamasını indirip(ücretsiz olanı) oraya wifiden müzik ekleyebiliyorsun..bir defa telefona indiriltiken sonra internetsiz de çalışıyor..

b-491535-sdrhd.gif
Onlar süreli. Yani sana süre veriyor. Mesela; müzik indirdin ama onu dinleme süresi 1 ay gibi bir zaman. Sonra telefonundan, bilgisayarından o müziği otomatik siliyorlar. Tekrar indirmen gerekiyor.

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping