27-02-2013, 12:16 PM

HTSPOR
Süper Lig’de telafisi olmayan haftalar yaklaştıkça ‘en çok şikayet edilenler’ sıralamasında hakemler zirveye yerleşti. Geçen haftaki isyanlara yenileri eklendi. Canı yanan teknik direktörler, “Artık yeter” dedi.
ŞOTA ARVELADZE: (KASIMPAŞA):
PENALTIYI SEYİRCİ ALDIRDI
“Dokunmayacağız, öyleyse biz nasıl mücadele edeceğiz. İlk penaltı için hakemi (Hüseyin Sabancı) tebrik etmek istedim. Çünkü maçın başlarında genelde bu penaltılar çalınmıyor. Ama bize çalınan çok hafif bir penaltı. Saracoğlu’nda baskı vardı. İkinci penaltıyı resmen seyirci aldırdı”
RIZA ÇALIMBAY (SİVASSPOR):
3 PUANIMIZI ALIP GÖTÜRDÜ
“Çağatay Şahan iki penaltımızı vermedi. Hakem hatalarıyla Beşiktaş’a yenildik. Bu, Sivas’a yapılan ilk değil. Ben ilk kez bir takımın bu kadar ezildiğini, bu kadar aleyhine hatalar yapıldığını gördüm. Artık her maça hakem korkusuyla çıkıyoruz. Gelecek adına hakemler açısından çok endişeliyiz. Hakem hatalarında kasıt aramıyorum ama Sivasspor’a yazık oluyor. Hakem gidiyor ama 3 puanımızı da alıp götürüyor."
HİKMET KARAMAN (BURSASPOR):
TERRY’İ GÖRÜYOR ANTEP’TE GÖRMÜYOR
“Cüneyt Çakır gibi bir adam bu hataları nasıl yapar? Avrupa’da yönettiği maçta Terry’i attığında oradaydım. Kendisini tebrik ettim. Onu görebiliyorsa bize yapılan faulleri de rahat görebilirdi. Bizim maçtaki pozisyonları nasıl göremedi? UEFA’nın oyuncuyu koruma kriterleri var. 8 kez aynı oyuncunun faul yaptığı Batalla’yı neden korumadı? İlla ayağının kırılması mı gerekiyordu?”
BÜLENT KORKMAZ (İSTANBUL BŞB):
BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLMALILAR
“Orduspor maçında beni tribüne gönderen hakem Yunus Yıldırım’ın maç içinde yapmış olduğu tek doğru karar, beni oyundan atmaktı. Maça, Yunus Yıldırım’ın atanmasına sevinmiştim. Çünkü gördüğünü çalan, doğru kararlar veren hakemdi. Zaman zaman onlar da formsuz olabiliyorlar. Ligde bizim aleyhimize kolay kararlar verilmeye başlandı. Hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor.”
FUAT ÇAPA (G.BİRLİĞİ):
HATALAR HEP BİZİ BULUYOR
“Hakem hataları dikkate alındığı takdirde en çok canı yanan takımlardan birisi biziz. Hakemler çok formsuz. İlk yarıdaki Sivas maçında verilmeyen penaltı, ofsayttan yediğimiz gol direkt sonuca yansıdı. Elazığ maçında kalecimizin gördüğü haksız kırmızı kart vardı. İki hafta önce Mersin maçında 3-0 öndeyken alakası olmayan bir penaltı verildi, Culio’nun tekmesine sadece sarı çıktı.”

Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya