Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kritik toplantı sona erdi!
Yorum Sayısı: 3,847
Konu Sayısı: 3,648
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 26 Ocak'taki Genel Kurul öncesi 58. maddeyle ilgili alınacak kararların netleşeceği kritik toplantı, İstinye'deki TFF binasında gerçekleştirildi. Beklentileri karşılamayan açıklamada "Yapılan bu değerlendirme sonucunda, 26 Ocak 2012'de yapılması planlanan TFF Olağanüstü Genel Kurulu, önceden ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecektir" denildi..

Toplantıya başkan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, başkanvekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile birlikte tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İşte TFF'nin açıklaması:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu göreve başladığı günden itibaren, Türk futbolunun girdiği kaostan çıkması için elinden gelen iyi niyetli çalışmayı göstermiştir. Özenli, objektif ve hukuki prensipler içerisinde yönetim anlayışını sürdürmüş, sürdürmeye de devam edecektir.

13 Ocak Cuma günü yapılan TFF-Kulüpler Birliği toplantısında, tüm kulüp başkanları tek tek dinlenmiş ve görüşleri alınmıştır. Bu görüşler, 16 Ocak'taki TFF Yönetim Kurulu'nda ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir. Yapılan bu değerlendirme sonucunda, 26 Ocak 2012'de yapılması planlanan TFF Olağanüstü Genel Kurulu, önceden ilan edilen gündem maddeleri ile gerçekleştirilecektir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bugüne kadar aldığı her karar ve yaptığı her işlem; TFF Kanununa, Statüsüne ve hukuki düzenlemelerine uygun olduğu gibi; FIFA ve UEFA'nın uluslararası kural ve düzenlemelerine de harfiyen uygundur. 26 Ocak'ta yapılacak TFF Olağanüstü Genel Kurulu ve kurulda varılacak her sonucun da aynı bu prensibe uygun olacağına inancımız sonsuzdur.
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

Tüm kamuoyu bilmelidir ki; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararlarını, bireysel açıklamalara dayanarak değil, tüm futbol paydaşlarının görüşleri ışığında almayı prensip edinmiş, aynı prensiple de almaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif
Yorum Sayısı: 727
Konu Sayısı: 294
Rep Puanı: 111
İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic
Bilgisayarım: Samsung NP-R580 JS03TR
İnternet Tarayıcı: Opera
Takim: galatasaray