Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.. Ve Luis Suarez Sessizliğini Bozdu
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
78225.jpg

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Uruguaylı yıldızı transfer dönemindeki sancılı sürecin ardından İngiliz basınına ilk kez demeç verd

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Uruguaylı yıldızı transfer dönemindeki sancılı sürecin ardından İngiliz basınına ilk kez demeç verdi ve Liverpool'da kalma kararını bir kaç hafta önce aldığını belirtti.

Yıldız forvet, yeniden formayı giydiğinde taraftarların aynı güvenini yakalamak istediğini belirterek, "Benim için bu konu zaten kapanmıştı. Bu konuda oldukça rahatım. Bir kaç hafta önce Liverpool'da kalmaya karar verdim ve artık burada kalıp takımla birlikte çalışmalara başlamak istiyorum. Umarım takıma geri döndüğümde taraftarların güvenebileceği aynı oyuncuyu olmayı başarabilirim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğimi her zaman söyledim amm bu olmadı. Geleceğimin Liverpool'da olacak olmasından dolayı her zaman mutlu olacağımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer dönemi içinde adı özellikle Real Madrid ve Arsenal ile anılan 26 yaşındaki Luis Suarez, geçen sezon Liverpool formasıyla çıktığı 44 karşılaşmada 30 kez gol sevinci yaşadı. Uruguaylı forvet, bu sezon Premier Lig'in ilk 3 haftasında cezalı olduğu için forma giyememişti.

sporhaberleriniz.com
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping