Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat İnceefe: Terim'e Komplo Kurdular
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
vedat-inceefe-terim-e-komplo-kurdular-5152493_o.jpg

Teknik direktör Fatih Terim döneminde Galatasaray'da U19 takımının başında görev alan Vedat İnceefe'nin görevinden ayrıldıktan sonra fotğraf paylaşma sitesi Instagram'dan attığı mesaj olay olmuştu.Bu mesajın sahibi Vedat, Beyaz Futbol programına açıklamalarda bulundu.İşte İnceefe'nin açıklamaları;'TERİM'E KOMPLO YAPILMAZ MI?'"Ben Fatih Terim'le geldim onunla gittim. Kim üstüne alınırsa o alınsın. Bu kadar basit. Fatih Terim'e komplo yapılmaz mı? Bu iki maçlık değil. 1 senenin vermiş olduğu şeyler.Tugay Kerimoğlu Galatasaraylıdır. Adam gibi adamdır."'TUKLUN'UN İSTEDİĞİ BUYDU''"Bülent Tulun'un istediği buydu. Otobüsün ön tarafına oturmak istiyordu. Ellerine geçirdiler. Sefasını sürsün. Bu iki sene yapılanlar ortada. Şampiyonluklar, çeyrek finaller, süper kupalar her şey ortada. Ben adam gibi adamın arkasındayım. Kimsenin avukatı değilim."'BU ADAM LİSELİ DEĞİL Kİ...'"Onlar orada bağırıp çağırsın bunlar futboldan anlamayan adamlar. Futboldan anlayanlar takımın başına geçsin. Futbol topunu gördüğünde karakola götürecekler bir kulüp başına başkan olmasın. Bu kadar basit. Yok aramışta bulamamış da. İnsanın ağırlığı olur. Ağırlığın yoksa başkanlık yapmayacaksın. Bu adam liseli değil ki. Liseliler niye destekliyor anlamıyorum?"'TERİM AKHİSAR YENİLGİSİNE ÜZÜLMÜŞTÜR'"Bir insan senelerini verdiği kulüpten böyle ayrılıyorsa hocaya zor gelmiştir. Orada duygulanmamak gibi bir durum söz konusu değil. Taraftarların gelip bağırması onur verici durum. Fatih Hoca hala Galatasaraylı. Akhisar maçında mağlup oldu kesinlikle üzülmüştür.""Fatih hoca hala Galatasaraylı. Akhisar maçında mağlup oldu kesinlikle üzülmüştür."

haberler.com
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping