Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twitter'ı En Çok Kim Kullanıyor?
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Üyelik Tarihi: Sep 2011
Rep Puanı: 6,050
Cinsiyet: Erkek
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Nerden: Dünyadan
Takim: galatasaray
#1
Sosyal paylaşım servisi Twitter, güçlü mobil entegrasyonu ve diğer servislerle olan uyumu sayesinde dünyanın dört bir yanında milyonlarca insan tarafından kullanılıyor. Ancak PeerReach verilerine dayanarak Statista tarafından yapılan araştırmaya göre, Twitter kullanıcılarının neredeyse yarısı sadece 5 ülkeden çıkıyor: ABD, Japonya, Endonezya, İngiltere ve Brezilya.
En azından ayda bir tweet atan "aktif" kullanıcıların baz alındığı araştırmaya göre, aktif kullanıcıların en fazla bulunduğu 13 ülke arasında ABD yüzde 24,3 payıyla açık ara farkla lider konumda yer alıyor. Onu takip eden Japonya yüzde 9,3'lük paya sahipken, Endonezya Twitter'ın tüm aktif kullanıcılarının yüzde 6,5'ine sahip.

twitter-top13-liste1385007692.jpg

Listede 8. sırada ise Türkiye var. Ekim 2013 itibarıyla verilen sonuçlarda Twitter'a her ay en az bir kez giriş yapan kullanıcıların yüzde 3'ü Türkiye'den geliyor. En çok paya sahip 13 ülkenin ardında kalan tüm ülkelerin toplamı ise, aktif kullanıcıların ancak yüzde 26'sını oluşturuyor.

ShiftDelete.Net
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya


b-491535-sdrhd.gif
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi


10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping