Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pipo'dan Windows 10 ve Android'e Sahip Yeni Cihaz
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
pipo-x9-farkli-tasariminin-yani-sira-win...05x290.jpg
Çinli cihaz üreticisi PipoLinkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. 10 ve Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.KitKat işletim sistemlerinin birleştirilmiş hali bulunan ve oldukça farklı bir tasarıma sahip olan X9 isimli cihazını satışa çıkardı. 8.9 inch dokunmatik ekrana vetakoz şeklindeki tasarıma sahip olan cihaz, farklı tasarımı ve içeriğiyle Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. ve masa üstü bilgisayarın birleşimi gibi görünüyor.

Cihazın sahip olduğu bu şekli ile Pipo, cihazını mobil kullanım için yapmadığını açık bir şekilde vurgulamış. Bunun yanı sıra, cihazın sahip olduğu tasarımda zaten bir batarya bulunmuyor. Yani Pipo, bu cihazını direkt olarak iş yerlerinde veya evlerinizde küçük işlemleri gerçekleştirmeniz amacıyla üretmiş.

f7b13a89-2015-4f9f-a1a1-f0be3e2d5229.jpg

Pipo X9 Windows 10 ve Android 4.4 çift işletim sistemine, 8.9 inch 1920 x 1200 LCD ekrana,Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın. Z3736F Quad Core 1.33GHz işlemciye, 2GB DDR3L RAM'e, 32 GB, 64'e kadar arttırılabilir hafıza alanına ve Intel HD grafiklere sahip olacak.

Cihaz 135$ üzerinden satışa sunulacak. Şu an ön siparişten dolayı olan indirimli fiyatı bu ve sahip olduğu özelliklere göre pahalı sayılmaz.

Kaynak: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping