Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook’tan Star Wars Hayranlarına Efsane Kıyak: Profil Fotoğrafınızı Işın Kılıcıyla
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
facebook-tan-star-wars-hayranlarina-efsa...05x290.png
17 Aralık’ta vizyona girecek olan Star Wars film serisinin ilk bölümü 1977 yılında yayınlanmıştı. Filmin fanları muhakkak seriyi izlemiştir ama kim bilir ne zaman… O yüzden aralarında benim de bulunduğum bir güruh, filmin ilk 6 bölümünde neler yaşandığını hatırlamak adına son günlerini tekrar bu filmleri izlemekle geçiriyor. Sevgiliyi bekler gibi beklediğimiz 17 Aralık tarihinden önce Facebook’tan bize güzel bir sürpriz geldi. Sosyal ağ daha önce farklı amaçlarla uygulamaya koyduğu özelliği tekrar ortaya çıkararak, Star Wars hayranlarının profil fotoğraflarına filmdeki meşhur ışın kılıcını getiriyor.

Işın kılıçlarının tahmin ettiğiniz gibi iki versiyonu bulunuyor. Bir tanesinde karanlık tarafın kırmızı rengindeki kılıcı, diğerinde ise Jedi’ların kullandığı mavi kılıcı Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.. (bana kalırsa kırmızı ışın kılıcı fotoğrafı çok daha karizma hale getiriyor.)

screenshot_2.jpg
(vuu süper oldu ehe)

Profil fotoğrafınızı isterseniz hemen alt kısımda bulunan ‘Resmi Değiştir’e tıklayarak değiştirebilirsiniz. Yine klasik olarak sağ kısımda bulunan süreyi isteğinize göre zamanlayarak bir süre sonra eski profil fotoğrafınıza dönüş yapabilirsiniz. 
webtekno.com
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping