Forumumuzun Jabber kanalı açılmıştır. Tıklayınız.

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara-Londra arasında teknokent işbirliği
Yorum Sayısı: 3,851
Konu Sayısı: 3,652
Rep Puanı: 6,050
Meslek: İşletme
İşletim Sistemi: win7
Bilgisayarım: phılıps
İnternet Tarayıcı: Google Chrome
Takim: galatasaray
Ankara Kalkınma Ajansı ile İngiltere'nin Ankara Büyükelçiliği, Başkent ve Londra'dan teknoloji uzmanlarını bilgi paylaşımı amacıyla bir araya getirdi.

''İyi Uygulamaların Paylaşımı: Londra Teknokenti ve Ankara Teknokentleri Örnekleri'' adlı etkinlik, JW Marriot Otel'de düzenlendi. Toplantıda konuşan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara'nın, Türkiye'nin sadece siyasi değil teknoloji başkenti de olduğunu söyledi.

Ankara'da, bilimden sağlık teknolojilerine kadar pek çok alanda uzmanlaşmış 6 teknokent bulunduğunu hatırlatan Balcı, Türkiye'deki ARGE personelinin yarısından fazlasının da Ankara'da istihdam edildiğini kaydetti.

Etkinlikte bir sunum yapan Ankara Kalkınma Ajansı Uzmanı İbrahim Erkan, Başkent ve teknokentlerde öne çıkan sektörler hakkında bilgi verdi.

Londra'daki TechCity uzmanı Ted Ridgway Watt, Ankaralı teknoloji uzmanları ve şirket sahiplerine, İngiltere'nin dijital inovasyon merkezi olma hedefiyle yola çıkan TechCity'de faaliyet gösteren firmalar ve işbirliği olanaklarına ilişkin bilgi verdi.

Londralı teknoloji uzmanı Jakes Blakemore da, İngiltere pazarına girmeyi düşünen teknoloji firmalarının satışlarını artırmak için izleyebilecekleri stratejiler hakkında bilgi sundu.

Etkinliğe, ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa Kızıltaş, Bilkent Cyberpark Genel Müdürü Canan Çakmakçı, Gazi Teknopark Genel Müdürü Hanzade Sarıçiçek ile Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve OSTİM Başkanı Orhan Aydın'ın yanı sıra çok sayıda teknoloji uzmanı ve şirket yetkilisi de katıldı.

AA
82688081_3749748_4241322423441.gif
Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya

b-491535-sdrhd.gif

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

10tl.net Destek Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping