14-07-2012, 04:12 PM

HTSPOR
Galatasaray’ın dün sabah Avusturya kampında gerçekleştirdiği sabah antrenmanına, çalışmayı izlemek için gelen gurbetçi taraftarlar ile teknik direktör Fatih Terim arasında yaşanan son derece ilginç diyaloglar damga vurdu. Önceki gün yaşadığı rahatsızlığın ardından iyileşmiş ve oldukça keyifli bir şekilde idmana çıkan İmparator, fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadı, bol bol da imza dağıttı. İşte bu esnada taraftarların isteği de hep aynıydı...
‘MELO’YU İSTİYORUM’
Transferleri tek tek soran ve özellikleMelo’nun takımda kalmasını isteyen gurbetçilere, Terimhep aynı yanıtı verdi: “Melo’yu ben de istiyorum.” Sarı- Kırmızılılar’ın hep bir ağızdan “Melo’nun kalmasını istiyoruz. Ne zaman gelecek hocam?” ısrarları üzerine “Uğraşıyoruz” yanıtını verdi. Fatih Terim, iki taraftar arasında Beşiktaşlı Ricardo Quresma konusundaki diyaloğu da, hembiraz şaşırarak hemde gülümseyerek izledi. Önce taraftarın biri “Quaresma’yı alacakmısınız?” diye kendisine sordu. Ardından bir diğer taraftar ise “Quaresma Beşiktaş’ta ne oynadı ki, onu alalım. Sakın transfer etmeyelim hocam, bize uymaz” şeklinde itirazda bulundu. İkilinin yanından uzaklaşan Terim, daha sonra basın mensuplarına dönerek, “Taraftar bana soruyor, ben de çok şaşırıyorum. Quaresma da nereden çıktı Allah aşkına arkadaşlar? Onu da kimyazdı?” diye sordu.

Bir masal var yaşar, uzaklarda
Bu ömür yetmez ona kavuşmaya